Campagne met bizar nieuws dat echt waar is

Waddenvereniging

"Als je het allemaal hoort, geloof je je oren niet."

Het is verbijsterend dat in de Wadden, een van onze mooiste Unesco Werelderfgoedgebieden, de schadelijke activiteiten zich opstapelen. Allemaal omdat we met z’n allen de economie op één zetten in plaats van de natuur. Tijdens je dagje op de Wadden merk je er misschien niets van, maar het gaat erg slecht met de natuur. De Waddenvereniging luidt daarom de noodklok met een campagne die mensen aan het denken moet zetten.

In de campagne worden diverse schokkende feiten op een even schokkende manier onder de aandacht gebracht. Niet met de lieflijke natuurbeelden van het waddengebied die we zo graag zien. De ongelofelijke nieuwsfeiten worden op een grafische manier opvallend gepresenteerd. Recht in je gezicht. Met de afsluiter ‘Echt?!’ geven we uitdrukking aan de verbijstering.

Van urgentie naar verdieping
Met de extreme berichten en vormgeving prikkelen we mensen en zetten ze aan het denken. Met radiocommercials, outdoor en een online en social campagne zorgen we voor een groot bereik. Wie getriggerd wordt door de verbijsterende nieuwsfeiten kan op waddenvereniging.nl/echt ontdekken dat het inderdaad echt waar is allemaal. Met ‘gefactcheckte’ artikelen kan iedereen zich verdiepen in de problematiek.

Maak nu kennis met NEWR

WhatsApp knop WhatsApp sluiten

WhatsApp

Heb je een vraag, idee of wil je gewoon even van gedachten wisselen? Stuur ons een appje.

06 30 989 542