Altijd een gevel die in jouw straatje past?

Fijn Wonen

Het kan wel.

In een tijd waarin de woningmarkt op slot zit en alles rondom wonen onzeker is, wil je dat wat je huurt of koopt van de beste kwaliteit is. Karakter heeft en betaalbaar blijft. Dat vraagt om een nieuwe manier van bouwen. Daarom helpt Fijn Wonen op een eigen, unieke manier bij het oplossen van het woningtekort. Door gebruik te maken van slimme productiemethoden en robotisering creëren zij een comfortabel (t)huis in een fijne wijk of buurt voor iedereen. Zonder ook maar ergens op in te leveren.

Wie denkt dat alle woningen uit de fabriek er identiek uitzien, kent die van Fijn Wonen nog niet. Door het productieproces kun je eindeloos veel stedenbouwkundige opties en architectuurmogelijkheden bieden. De keuzevrijheid om je eigen droomwijk te ontwerpen is ongekend. Klassiek, modern, speels of strak. Bij Fijn Wonen vind je de stijl die in jouw straatje past.

Met Fijn Wonen werkten wij aan het communicatieconcept, visuele stijl, inhakers, activaties, bannercampagnes, brochures, advertenties tot toiletvertising.

 

Maak nu kennis met NEWR

WhatsApp knop WhatsApp sluiten

WhatsApp

Heb je een vraag, idee of wil je gewoon even van gedachten wisselen? Stuur ons een appje.

06 30 989 542